Valuta:
Nederland

Privacy verklaring

A.Respecting uw privacy:
We zijn toegewijd aan het ondersteunen van de relevante wet- en regelgeving die duidelijke normen voor de inzameling, de toegang, de opslag en het gebruik van persoonlijke informatie die wij krijgen als onderdeel van onze bedrijfsvoering te stellen. Ons respect voor het recht van onze klanten om de privacy van hun persoonlijke informatie is van groot belang. We hebben het beleid en de procedures om te verzekeren dat alle persoonlijke informatie, ongeacht hoe of waar het wordt verkregen, wordt behandeld gevoelig, veilig, en in overeenstemming met gecorreleerde privacy principes.

B.What persoonlijke informatie die wij verzamelen en opslaan?
Zodat we diensten kunnen aanbieden aan u, kunnen wij vragen om persoonlijke gegevens zoals uw naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres. Enkele voorbeelden van waar we deze gegevens kan het nodig zijn pre-orders, thuis leveringen, promoties enz Privacy wetgeving vereist dat we persoonlijke informatie over u verzamelen alleen van u als het redelijk en praktisch te doen. Wij nemen alle mogelijke maatregelen om uw persoonlijke informatie wordt beschermd tegen ongeautoriseerde toegang, verlies, misbruik, openbaarmaking of wijziging. We nemen ook maatregelen te vernietigen of permanent te de-identificeren persoonlijke informatie wanneer het niet langer nodig is. De soorten maatregelen nemen we variëren met het soort informatie en hoe het wordt verzameld en opgeslagen. Over het algemeen moet je niet verplicht om door ons gevraagde informatie te verstrekken. Als u ervoor kiest om de gevraagde informatie echter onthouden, kunnen wij niet in staat zijn om u te voorzien van de goederen en diensten die afhankelijk zijn van het verzamelen van deze informatie, met name als het verzamelen van deze gegevens is vereist door de wet.

C.How wordt persoonlijke informatie gebruikt?
De persoonlijke gegevens die wij vragen is over het algemeen gebruikt om goederen of diensten aan u te leveren. Bijvoorbeeld voor een credit card transactie hebben wij uw kaartnummer. Waar mogelijk proberen we ervoor te zorgen dat onze openbaarmaking van informatie aan andere organisaties is op een manier die niet persoonlijk individuen gaat identificeren.